skip to Main Content

Fysiopilates Satu | FYSIOPILATES-ryhmätunnit

Fysioterapeutin ohjaamilla pienryhmätunneilla huomioidaan kunkin asiakkaan mahdolliset tuki- ja liikuntaelinongelmat. Saat aina yksilöllistä ohjausta. Tunneilla käytetään eri liikuntavälineitä monipuolisesti.

Fysiopilates on fysioterapeutin ohjaamaa terapeuttista harjoittelua, johon yhdistyy pilateksen periaatteet eri välineitä apuna käyttäen. Harjoittelun myötä ryhti, lihastasapaino, liikkuvuus sekä tasapaino paranevat. Tavoitteena on mahdollisimman oikea biomekaniikka liikkuessa ja sitä kautta estää vammojen syntyminen.

Takaisin ETUSIVULLE >

Fysiopilates Satu | Sadun RASVANpoltto -valmennusohjelma

Sadun Rasvanpoltto -valmennusohjelma auttaa sinua hyvinvointitavoitteissasi.

Fysioterapeutti Satu Karjalainen on koonnut kahdeksan viikon rasvanpolttovalmennuksen, joka ruokavalion ja kestävyys- ja voimaharjoitusten avulla kiihdyttää rasvanpolttoasi ja edistää terveyttäsi parantaen kehosi koostumusta.

Valmennus alkaa 90 -120 min yksilökäynnillä, jolloin tehdään mm. Tanita-kehonkoostumusmittaus (tuloksissa esim. metabolinen ikä, sisäelinrasvan määrä, lihasten ja rasvan määrät…), testataan aerobinen kuntosi, puristusvoima yms. ja kartoitetaan omat tavoitteesi.

Sadun Rasvanpoltto -valmennusohjelma on yksilöllinen ja se suunnitellaan juuri sinulle kehonkoostumusmittausten ja tavoitteittesi perusteella. Kahdeksan viikon ajan sinulla on fysioterapeutin whatsapp-etätuki ja lopuksi on toinen yksilökäynti, jolloin saat uudet mittaustulokset.

Tänään on hyvä aika aloittaa! Saat valmennusohjelman nyt tarjoushintaan 199 e! Tarjous voimassa 24.2.2023 asti.

Kysy lisää satu@fysiopilates.fi tai puhelin 050 547 2737

 

 

Takaisin ETUSIVULLE >

Fysiopilates Satu | Yhteistyötä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi

FACEPHYSICS

Facephysicsin on kehittänyt tanssija, tanssinopettaja, liikunnanohjaaja ja Personal Trainer Mari Sainio. Facephysics perustuu kasvojen ylöspäin vetävien lihasten harjoitteluun. Lihaksia treenataan kovaa, maitohapoille asti, jolloin lihakseen syntyy mikrovaurioita. Tämän jälkeen lihaksen annetaan levätä 1-3 päivää, jolloin lihas korjaa itse itsensä hieman vahvemmaksi. Kun tätä toistetaan, saadaan aikaiseksi hypertrofiaa, lihaksen kasvua.

Mikäli haluat kokeilla kasvojen voimaharjoittelua, Fysiopilates Sadun asiakkaana saat tällä alennuskoodilla extraohjelman ilmaiseksi, kun ostat Total tai Personal -ohjelman. Koodi 603umr4m2

LISÄÄ TIETOA:

https://facephysics.fi

https://www.facebook.com/byfacephysics/

Instagram: facephysics

info@facephysics

RAVINTORYHMÄ

Haluaisitko voida entistä paremmin ja hoitaa terveyttäsi syömällä herkullisesti sekä terveellisesti?

Nyt se onnistuu helposti! Kutsumme sinut mukaan ravintoryhmään, joka kokoontuu kolme kertaa Sadun salilla. Ryhmässä saat vinkkejä ja ohjeita oman ruokavaliosi parantamiseksi. Muutos voi olla iso tai pieni, sen valitset itse.

Ravintoryhmässä opastetaan, miten voit kerätä lautasellesi helposti terveyttäsi, virkeyttäsi ja myös vatsasi hyvinvointia edistäviä ruokia.
Aiheitamme ovat mm.

• Erityisen tehokkaat ruoka-aineet vireyden, nuorekkuuden ja terveyden edistämiseksi
• Verensokerin vaikutus terveyteen, vireyteen ja painoon/Miten tasoitat verensokerisi?
• Hyvät ja pahat rasvat/Rasvojen merkitys painonhallintaan/ Mitä rasvaa ja minkä verran?
• Vatsan hyvinvoinnin merkitys terveyteen/ Miten hoidat vatsaasi niin, että se tukee muuta terveyttä ja painonhallintaa?
• Käytännön ruokavinkit ja reseptejä hyvinvointiin • Herkullisten smoothieiden tekeminen yhdessä
•Henkilökohtainen suunnitelmasi ruokailutottumusten muuttamiseksi

Jotta FLT ravintovalmentaja® Annika Havaste/ Feelin’ Food voi ohjelmaa suunniteltaessa ottaa yksilöllisen tilanteesi mahdollisuuksien mukaan huomioon, saat ennen kurssin alkua täytettäväksi terveyttäsi ja ruokavaliotasi kartoittavat lomakkeet.

3 x 90min 180 €

Tutustu Annikaan ja hänen terveysfilosofiaansa www.annikahavaste.fi

Takaisin ETUSIVULLE >

Fysiopilates Satu | Sadun Voimaharjoitteluryhmä

Tehokas perusvoimaharjoittelu pienryhmässä.

Harjoitukset tehdään liikepareina kuntopiirimäisesti yksilöllisen ohjelmasi mukaisilla painoilla ja toistoilla. Monipuoliset liikesarjat, joissa perusvoimaharjoitteita tehdään hyvällä sykkeellä. Kasvattaa voimaa ja aerobista kuntoa.

 

Takaisin ETUSIVULLE >

Fysiopilates Satu | MODERN NORDIC WALKING

MNW on uudistettu ja täydennetty versio perinteisestä sauvakävelystä. Tavoitteena on kehon spiraaliketjun aktivoituminen.

FysioPilates Satu järjestää ajoittain intensiivikursseja ja antaa yksilötunteja tässä kokonaisvaltaisen tehokkaassa lajissa.

Tiedustele satu@fysiopilates.fi

Takaisin ETUSIVULLE >

Fysiopilates Satu | SPIRAL STABILIZATION

Tsekkiläinen lääkäri Richard Smisekin kehittämä Spiral Stabilization -metodi (SPS) on kasvattanut kansainvälisesti suosiotaan harjoittelu- ja terapiamuotona eri puolilla maailmaa.  Tavoitteena on selkäkipujen ennaltaehkäisy ja hoito, selän toiminnallisuuden parantaminen sekä kehonhallinnan ja optimaallisen kuormituksen parantaminen.

SPS-metodia voidaan hyödyntää yhtä lailla jokapäiväisessä arkiliikunnassa kuin  erilaisissa urheilusuorituksissakin. SPS-metodista on saatu myös rohkaisevia hoitotuloksia skolioosin hoidossa.

Tiedustele lisää Spiral Stabilization Trainer Satu Karjalainen satu@fysiopilates.fi

Takaisin ETUSIVULLE >

Back To Top