skip to Main Content

Fysiopilates Satu | FYSIOPILATES-ryhmätunnit

Fysioterapeutin ohjaamilla pienryhmätunneilla huomioidaan kunkin asiakkaan mahdolliset tuki- ja liikuntaelinongelmat. Saat aina yksilöllistä ohjausta. Tunneilla käytetään eri liikuntavälineitä monipuolisesti.

Fysiopilates on fysioterapeutin ohjaamaa terapeuttista harjoittelua, johon yhdistyy pilateksen periaatteet eri välineitä apuna käyttäen. Harjoittelun myötä ryhti, lihastasapaino, liikkuvuus sekä tasapaino paranevat. Tavoitteena on mahdollisimman oikea biomekaniikka liikkuessa ja sitä kautta estää vammojen syntyminen.

Takaisin ETUSIVULLE >

Fysiopilates Satu | RAVINTORYHMÄ

Haluaisitko voida entistä paremmin ja hoitaa terveyttäsi syömällä herkullisesti sekä terveellisesti?

Nyt se onnistuu helposti! Kutsumme sinut mukaan ravintoryhmään, joka kokoontuu kolme kertaa Sadun salilla. Ryhmässä saat vinkkejä ja ohjeita oman ruokavaliosi parantamiseksi. Muutos voi olla iso tai pieni, sen valitset itse.

Ravintoryhmässä opastetaan, miten voit kerätä lautasellesi helposti terveyttäsi, virkeyttäsi ja myös vatsasi hyvinvointia edistäviä ruokia.
Aiheitamme ovat mm.

• Erityisen tehokkaat ruoka-aineet vireyden, nuorekkuuden ja terveyden edistämiseksi
• Verensokerin vaikutus terveyteen, vireyteen ja painoon/Miten tasoitat verensokerisi?
• Hyvät ja pahat rasvat/Rasvojen merkitys painonhallintaan/ Mitä rasvaa ja minkä verran?
• Vatsan hyvinvoinnin merkitys terveyteen/ Miten hoidat vatsaasi niin, että se tukee muuta terveyttä ja painonhallintaa?
• Käytännön ruokavinkit ja reseptejä hyvinvointiin • Herkullisten smoothieiden tekeminen yhdessä
•Henkilökohtainen suunnitelmasi ruokailutottumusten muuttamiseksi

Jotta FLT ravintovalmentaja® Annika Havaste/ Feelin’ Food voi ohjelmaa suunniteltaessa ottaa yksilöllisen tilanteesi mahdollisuuksien mukaan huomioon, saat ennen kurssin alkua täytettäväksi terveyttäsi ja ruokavaliotasi kartoittavat lomakkeet.

3 x 90min 180 €

Tutustu Annikaan ja hänen terveysfilosofiaansa www.annikahavaste.fi

Takaisin ETUSIVULLE >

Fysiopilates Satu | FYSI-TRAINER

Fysioterapeutti personal trainerina on turvallinen ja tehokas valinta.

Alkuun pääset Fysi-Trainer® Satu Karjalaisen  kanssa paneutuen tavoitteisiisi ja toiveisiisi. Yksilöllisen kehonkartoituksen perusteella suunnittelemme yhdessä sinulle parhaat yksilölliset lihaskunto-, liikkuvuus ja kestävyysharjoitukset.

Takaisin ETUSIVULLE >

Fysiopilates Satu | MODERN NORDIC WALKING

MNW on uudistettu ja täydennetty versio perinteisestä sauvakävelystä. Tavoitteena on kehon spiraaliketjun aktivoituminen.

FysioPilates Satu järjestää ajoittain intensiivikurssseja ja antaa yksilötunteja tässä kokonaisvaltaisen tehokkaassa lajissa.

Tiedustele satu@fysiopilates.fi

Takaisin ETUSIVULLE >

Fysiopilates Satu | SPIRAL STABILIZATION

Tsekkiläinen lääkäri Richard Smisekin kehittämä Spiral Stabilization -metodi (SPS) on kasvattanut kansainvälisesti suosiotaan harjoittelu- ja terapiamuotona eri puolilla maailmaa.  Tavoitteena on selkäkipujen ennaltaehkäisy ja hoito, selän toiminnallisuuden parantaminen sekä kehonhallinnan ja optimaallisen kuormituksen parantaminen.

SPS-metodia voidaan hyödyntää yhtä lailla jokapäiväisessä arkiliikunnassa kuin  erilaisissa urheilusuorituksissakin. SPS-metodista on saatu myös rohkaisevia hoitotuloksia skolioosin hoidossa.

Tiedustele lisää Spiral Stabilization Trainer Satu Karjalainen satu@fysiopilates.fi

Takaisin ETUSIVULLE >

Back To Top